zondag 29 januari 2012

2012 week 4

Deze week ben ik naar de dierenarts geweest. Daar heb ik mijn laatste inenting gehad en een chip. Dat laatste was een erg gemene prik met een hele grote naald. Toen heb ik wel even gepiept en er kwam een klein beetje bloed uit. 
Christa hield met vast dus ik kon geen kant op en Gerrit keek de andere kant op. Zo erg was het dus. Ook hebben ze mij nog gewogen en ik was een halve kilo zwaarder. 
In de wachtkamer zat een mevrouw met een familielid van mij, een Maine Coon. Die was 1 jaar oud en woog al 8 kilo. Ze zeggen dat katten door groeien tot hun 5e jaar. Dan zal Gerrit het wel niet zo leuk meer vinden als ik bovenop zijn tenen spring!! 
Ik ga voor de 10 kilo, lijkt me een mooi maatje.

Verder heb ik Christa de hele week geholpen met allerlei klusjes. Zie hieronder

Dit glas stond op tafel en dat heb ik netjes schoon gelikt

De viskom (zonder vis) was een iets groter karwei. Daar moest ik in om overal bij te kunnen komen. 



De droger leeghalen is ook leuk en lekker warm. 

En ik heb Christa geholpen met studeren. 

 Nou ja studeren!!! Lijk ik nog een beetje??

Ook heb ik weer een poging gedaan om vriendjes te worden met Kira maar ze vind me maar 1 minuutje leuk.

 Een potje gevochten met Tommy. Hij is sterk hoor!! Wacht maar tot ik 10 kilo weeg. 

 Als ik dit hier boven zo allemaal lees, dan ben ik erg druk geweest... ben nu moe. TRUSTE



zondag 22 januari 2012

2012 week 3



Het gaat snel hoor over 2 dagen ben ik alweer 3 maanden oud. Ik kan al in 1 keer op de bank springen en ik ga boven op de grote kattenbak.

Astrea en Martijn zijn op visite geweest. 


Ik heb de hele middag met Martijn gespeeld, gezellig hoor, hij was niet moe te krijgen.


Toen ze weg waren heb ik een dutje gedaan op de vloer, lekker hoor met die vloerverwarming


Ik eet 's-avonds tegenwoordig samen met Tommy. Voor mij is speciaal kitten voer gehaald en ik mag niet aan dat van Tommy zitten. Maar ik eet snel mijn bakje leeg en dan probeer ik toch wat van Tommy af te pakken. Tommy vindt het niet erg hoor die loopt weg. Christa vindt het alleen niet goed, die zet snel het bakje op het aanrecht en daar kan ik (nog) niet bij.


Na het eten ga ik nu samen met Tommy lekker uitbuiken op de bank. Gezellig hoor!!

Of als Tommy geen zin heeft bij Christa of Gerritjan. Kan ik me lekker opladen zodat ik 's-nachts weer in Gerritjan zijn tenen kan bijten

Kira is een ander verhaal. Ze vindt me nog steeds niet leuk (snif). Als ik heel stil ga liggen op de grond dan blijft ze wel zitten en ik heb zelfs al een likje gehad. Maar zodra ik wil spelen wordt ze heel erg boos en gaat ze blazen en grommen.    Ik geef het dan niet op en dan vlucht ze weer naar boven.
Ze gaat nu op zolder liggen want daar vind ik het te koud. Toch wel zielig, maar ik ben nog klein en ik moet spelen. SORRY!


Zo dat waren mijn avonturen van deze week. Volgende week moet ik weer naar de dierenarts. Ik heb al op mijn gemene blik geoefend. Zie hieronder!! Ben benieuwd of de dierenarts ervan schrikt en me met rust laat? Tot de volgende week
DOEI!!



zaterdag 14 januari 2012

2012 week 2


Hallo het wordt buiten een stukje kouder dus ik heb een lekker dekentje op de bank waar ik gebruik van maak. Hier kan ik lekker op :

slapen

schattig zijn 

alles goed bekijken

en wassen


En dan is er ook nog mijn speel/krab-paal. Deze is eigenlijk van Kira en Tommy maar ik vind dat ik er veel beter op pas. 


Ik mocht deze week ook naar boven. Dat kattenluik is nog wel een hoop gedoe want ik heb nog niet zoveel  kracht. Ik ga dan alleen als ik denk dat er iemand aankomt of als Kira of Tommy er doorheen gaan. Bovendien is het boven een stuk kouder, dus ik blijf zoveel mogelijk beneden, daar is het veel leuker. Alleen is Christa zo vervelend geweest om mijn kattenbakje boven te zetten. Gisteren glee ik uit en donderde ik zo van de trap naar beneden. Ik had niets hoor maar Gerrit en Christa schrokken zich rot. Kira en Tommy liggen wel veel boven (zou dat door mij komen) . Ik wilde boven nog even spelen met Tommy maar hij deed net of ie mij niet zag. Kira gaat ergens zitten waar ik niet bij haar kan komen. Wacht maar over een paar weekjes gaat je dat niet meer lukken!!!

       
Ze houdt me wel goed in de gaten


Zie je mijn jacht instinct??


Ik moest ook nog even met Christa op de foto Zwaar hoor zo'n hoofd!!!


 Nou dit was weekje 2 tot de volgende week!


zondag 8 januari 2012

2012 week 1

Zo de eerste week van 2012 zit erop en ik heb weer een hoop meegemaakt.

Tommy vindt me steeds liever ik heb zelfs al een likje van hem gehad. Ik mag alleen niet te wild zijn want dan wordt ie boos.



Kira vindt met nog steeds niet zo leuk, onbegrijpelijk hé. Maar dat is een vrouwtje dat duurt altijd wat langer. Ze is nog een beetje de kat uit de boom aan het kijken.



Ik ben deze week naar de dierenarts geweest. Ik ben helemaal in orde. Heb alleen een prikje gehad! Daar merkte ik niets van ik was te druk met het flesje op de grond gooien. Over 2 weekjes mag ik nog een keer terug!



Verder heb ik een beetje geluierd in Tommy zijn mand en bij het vrouwtje dat is lekker warm





Heger en Richard zijn langs geweest om mij te bewonderen. Was gezellig hoor. Ze hadden ook nog een paar speeltjes voor me gekocht... Ik denk dat ik nu 10 balletjes heb, maar ik kan er maar een paar terug vinden.



Christa heeft nog geprobeerd of ik nog op 1 hand paste, dat ging maar net . Veel eten dan kan het volgende week niet meer


Nou dat was het voor deze week. Vanmorgen ben ik nog door het kattenluikje gegaan, maar ik wist niet goed hoe ik terug moest. Dat ga ik volgende week eens goed oefenen.
DOEI!!!!


dinsdag 3 januari 2012

31 december 2011

Zo de laatste dag van het jaar dacht mijn baasje ik koop nog even een kado voor mezelf.
GROOT HE!!!!!




Ik mocht vandaag ook voor het eerst bij Tommy in de mand, moest wel heel stil liggen anders werd hij chagerijnig


's-Avonds kwamen Marja en Henkie. 
Bij Marja was er genoeg plaats op de stoel voor 2


En bij Henkie kon ik lekker op schoot slapen. Ik was niet bang voor het vuurwerk


Zo dat was 2011. Allemaal een heel gelukkig 2012
Ik ga per week iets schrijven ander wordt het veel te druk!!!